Veel nieuwe leden bij clubkampioenschappen TV De Ronde Vener

Mijdrecht - Van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 9 september waren de clubkampioenschappen op de velden van TV De Ronde Vener, meldt de club in een persbericht.

Al vele jaren worden deze clubkampioenschappen zowel voor de senioren als voor de junioren, gelijktijdig gehouden. Ongeveer 180 leden namen hieraan deel. Opvallend was dat relatief veel nieuwe leden van de vereniging ook deelnamen aan de clubkampioenschappen.

Op de finaledag was het, volgens het persbericht van de club, zeer gezellig op het park en kwamen veel mensen kijken naar de spannende wedstrijden. Het traditionele mosselen eten op de finaledag ontbrak oo deze dag niet en de mosselen vonden gretig aftrek. Daarnaast was ijs geregeld van de IJssalon uit Mijdrecht. 

Clubkampioen bij de oudste jeugd werd bij de meisjes Nikki Brands, die won van Demi Andriessen. Bij de jongens won Tom Bakker na een spannende wedstrijd van Philippe van Schaik.

Bij de senioren won Julia Heidstra de titel in de hoogste klasse bij de dames. Bij de heren ging de titelstrijd tussen Mick van Meines en Axel Heikens. In 2 sets won Mick van Meines wederom de titel.

Alle winnaars zijn terug te vinden op www.tvdrv.nl.

Tijdens de clubkampioenschappen werd de clinic “De Rollende Ronde Vener” gehouden. Wethouder Kroon van Sport verzorgde samen met de voorzitter de opening. Aan de clinic deden zowel deelnemers met een fysieke beperking, als clubleden, jeugdleden en andere geïnteresseerden mee.

De clubkampioenschappen van TV De Ronde Vener werden mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Le Mans Koeriers, Dat Leuke Winkeltje, IJssalon Mijdrecht en Van Meines Vishandel. 


Trefwoorden: tennis ronde venen rtv ronde venen wethouder rein kroon
Geplaatst

maandag 17 september 2018 | 16.52 uur

Laatst gewijzigd

maandag 17 september 2018 | 16.10 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-