De Ronde Venen - In het kader van de 'Dag van de Ondernemer' op vrijdag 16 november a.s., organiseert de gemeente die dag 'De Kunst van het Pieken', een bijeenkomst voor ondernemers uit De Ronde Venen. Hoofdgast tijdens die bijeenkomst is oud-schaatser en tegenwoordig o.m. schaatsanalyticus bij de NOS, Mark Tuitert.  

Wethouder Rein Kroon: ‘Wij hechten als gemeente zeer aan de goede samenwerking met de ondernemers in De Ronde Venen. Zij zijn in allerlei opzichten van groot belang, van economische groei en werkgelegenheid tot sponsoring van lokale verenigingen. Daarom nodigen wethouder Alberta Schuurs en ik ze graag uit voor de bijeenkomst op de Dag van de Ondernemer.”

De belangrijkste programmaonderdelen tijdens die bijeenkomst zijn ‘Kansen in een krappe arbeidsmarkt’, met specialist in arbeidsbemiddeling Michal van Dantzig, en de ‘Kunst van het Pieken’, met Europees- en Olympisch schaatskampioen Mark Tuitert. Hij legt de relatie met topsport, maar ook met het leven daarbuiten. Een persoonlijk verhaal over samenwerking, tegenslag en pieken op het juiste moment.

Onder leiding van dagvoorzitter Kim Coppes krijgen de ondernemers in het Event Centre van het Apollo Hotel in Vinkeveen het volgende programma aangeboden:

Vanaf 15.30 uur Inloop
16.00 - 16.10 uur Welkom door wethouder Rein Kroon
16.10 – 16.15 uur Interview met wethouder Alberta Schuurs
16.10 - 16.40 uur 'Laat geen kansen liggen in een krappe arbeidsmarkt' - Michal van Dantzig
16.40 - 17.40 uur 'De Kunst van het Pieken' - Olympisch- en Europees kampioen Mark Tuitert
17:40 - 18.00 uur Vragen aan Mark Tuitert
18.00 - 19:00 uur Netwerkborrel

Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich HIER aanmelden.

Foto Mark Tuitert: still van video


Trefwoorden: ronde venen rtv ronde venen dag van de ondernemer ondernemersbijeenkomst mark tuitert michal van dantzig wethouder rein kroon wethouder alberta schuurs
Geplaatst

woensdag 17 oktober 2018 | 17.28 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 17 oktober 2018 | 22.58 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-