De Ronde Venen - Op donderdagavond 1 november a.s. organiseren Goflex, GOC en Geostick een open avond voor geïnteresseerden in de grafimedia-branche. De open avond is gericht op huidige en toekomstige mbo-studenten die zich oriënteren op een combinatie van werken en leren in de functie van grafisch operator.

De open avond vindt plaats van 19:30 tot 21:00 uur bij Geostick in Uithoorn aan de Amsterdamseweg 26.

Deze open avond is interessant voor iedereen tussen de 17 en 27 jaar die interesse heeft in leren en werken in de grafimedia-branche en die zich verder wil laten informeren over de mogelijkheden als grafisch operator.

Er is een grote vraag naar vakmensen in de grafimedia. 
Opdrachtgevers van Goflex in de grafimedia-branche, waaronder Geostick, hebben een grote vraag naar vakbekwame (toekomstige) grafisch operators.

Tijdens de open avond kunnen bezoekers kennismaken met het vakgebied en de werkomgeving. Medewerkers van Geostick vertellen over het bedrijf en over de werkzaamheden. Daarnaast wordt informatie gegeven over de opleiding tot grafisch operator. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen en om advies te krijgen. 


Aanmelden voor de open avond kan tot 31 oktober a.s. per e-mail via emeulendijk@goflex.nl of via mpels@geostick.nl.

Goflex Young Professionals is een opleidingsbedrijf in de techniek. Kijk voor meer informatie op 
www.goflex.nl.

De Geostick Groep is één van de grootste etikettendrukkerijen in Europa. Kijk voor meer informatie op www.geostick.nl.

Brancheorganisatie GOC is het kennisinstituut in de grafimedia-branche en bevordert de kwaliteit van het beroepsonderwijs en van het leren in de praktijk. Kijk voor meer informatie op  www.goc.nl.


Trefwoorden: mbo studenten open avond grafimedi uithoorn ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

dinsdag 23 oktober 2018 | 16.31 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 23 oktober 2018 | 15.48 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-