Eerste officiële exemplaar Monopoly Abcoude uitgereikt

Abcoude - Afgelopen vrijdag, 16 november jl., is de eerste editie van Monopoly Abcoude uitgereikt. Burgemeester Maarten Divendal ontving, tijdens de viering van het 50-jarig jubileum van de Ondernemersvereniging Abcoude-Baambrugge, het allereerste officiële exemplaar uit handen van Mr. Monopoly.

Het spel is vanaf 16 november exclusief verkrijgbaar bij Plus Koot.

Het spel is volledig op maat gemaakt en heeft een volledig Abcouds karakter. Het spel is ontwikkeld door PLUS Koot in samenwerking met Identity Games. De straten in het spel lopen van de goedkope Dorpsstraat tot het dure Land van Winkel.

Andere bekende namen zijn onder meer de Wilhelminabrug, het A2 Viaduct en instellingen als de Stichting Feestelijkheden. Ook de Dorpskerk, waar de feestelijke overhandiging plaatsvond heeft een prominent plekje gekregen op het speelbord.

Op de foto: Burgemeester Maarten Divendal (tweede van rechts) krijgt de eerste editie Monopoly Abcoude overhandigd van Mr. Monopoly (tweede van links).


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen abcoude ondernemers vereniging abcoude baambrugge ovab 50 jaar monopoly abcoude dorpskerk abcoude burgemeester maarten divendal mr momopoly
Geplaatst

zaterdag 17 november 2018 | 00.42 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 17 november 2018 | 00.48 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-