Kerstconcert Roder Jongenskoor in Joh. De Doperkerk

Mijdrecht - De stichting Vrienden van het Monument Joh. de Doper presenteert op zondag 16 december vanaf 15:00 uur een Kerstconcert met het befaamde Roder Jongenskoor.

Het Roder Jongenskoor, opgericht in 1985, is een koor naar Engels voorbeeld, met als repertoire de Anglicaanse koormuziek in breedste zin. Dirigent en artistiek leider van het koor is Rintje te Wies. Het Roder Jongenskoor wordt alom geprezen om de consequente Engelse koorstijl, niet alleen wat betreft grootte en stembezetting, maar ook in de sterkte aandacht voor de stemkwaliteit van de individuele jongens en jongemannen.

Tijdens het Kerstconcert brengt het Roder Jongenskoor ruim een uur authentieke Anglicaanse koormuziek, gezongen in een kerkzaal met een fantastische akoestiek.

De toegangsprijs bedraagt € 5. De kaartverkoop is vanaf 14:15 uur aan de zaal. Reserveren van kaarten kan via www.vriendenmonument-johdedoper.nl.

Kijk voor informatie over het Roder Jongenskoor op www.roderjongenskoor.nl

Foto: Roder Jongenskoor


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen mijdrecht wilnis johannes de doper kerk mijdrecht kerstmis 2018 kerstconcert anglicaanse kerkmuziek
Geplaatst

maandag 03 december 2018 | 02.52 uur

Laatst gewijzigd

maandag 03 december 2018 | 02.09 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-