Abcoude - Op zondag 16 december a.s. verandert het centrum van Abcoude tussen 15:00 en 21:00 uur in de Wintertuin. Een gratis toegankelijk evenement dat de Abcouder Kerstmarkt combineert met optredens van- en voor jong en oud en een verhalenfestival.

Muziek, zang, theater en dans afgewisseld met kerstverhalen, voorgelezen of verteld door bekende en onbekende Abcoudenaren. Voor elk wat wils. 

Het programma van de Wintertuin luidt als volgt:

15:00 – 21:00 UUR: KERSTMARKT – ’t MARKVELT:
Een boordevol programma in winterse sferen met heerlijke hapjes, drankjes en een grote dosis
gezelligheid. De ingrediënten zijn: kerstkramen, muziek, theater, dans, kunstwerken maken en
verhalenvertellers. Met een unieke samenwerking van de plaatselijke horeca. Iedereen doet mee om ter plekke een sfeervol bar/restaurantplein te zijn voor alle bezoekers.

15:00 – 16:30 UUR: KERSTSHOW ‘GOLDEN OLDIES’ – DORPSKERK:
De Stichting Zorg voor Muziek, Acoustic4Fun, het Creatoonkoor en Dansstudio Sundance bieden een ‘gouwe ouwe’ muzikaal programma en show, speciaal bedoeld voor ouderen, alleenstaanden en mantelzorgers uit Abcoude en Baambrugge.

Bijwonen? Bel dan het Servicepunt en geef uw naam, adres, telefoon en eventuele vervoerswensen door op telefoonnummer (0297) 587 600, bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 13:00 uur.

16:30 UUR: LICHTJESPARADE – VERZAMELEN BIJ DE DORPSKERK:
Samen zingen! Na afloop van de kerstshow verzamelen bezoekers, artiesten en iedereen bij de
Dorpskerk. De kinderen van Abcoude en Baambrugge hebben lichtsterren ontvangen en samen met het dorp zingen zij kerstliedjes en wandelen zij naar ’t Markvelt en het Hugo de Vriespark waar men zich kan onderdompelen in een sfeervol kerstprogramma.


Trefwoorden: lichtjesparade kerstshow abcoude ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

maandag 03 december 2018 | 17.27 uur

Laatst gewijzigd

maandag 03 december 2018 | 16.55 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-