Voorleesmiddag bij NME-centrum De Woudreus

De Ronde Venen - Van woensdag 23 januari tot en met zaterdag 2 februari a.s. vinden de Nationale Voorleesdagen plaats. Dit jaar doet ook KinderzwerfboekStation De Woudreus mee aan dit voorleesfestijn. 

Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, het vergroot de woordenschat en het draagt bij aan interactieve vaardigheden. Daarnaast bezorgt het kinderen vooral heel veel plezier!

Dit jaar lezen Ada, Widad, Fulla en Anouk voor bij KinderzwerfboekStation De Woudreus in Wilnis. Zij vertellen verhalen uit de natuur in drie verschillende talen: Nederlands, Arabisch en Engels. Kinderen van alle leeftijden en hun (groot) ouders zijn van harte welkom!

De voorleesmiddag vindt plaats op woensdag 30 januari a.s.  van 14:00 tot 15:00 uur in NME-centrum De Woudreus aan de Pieter Joostenlaan 28a in Wilnis

Kinderzwerfboek roept kinderen én volwassenen op om gelezen kinderboeken te voorzien van een zwerfsticker en een zwerfcode en deze uit zwerven te sturen. Kinderzwerfboek wil zoveel mogelijk kinderen in Nederland aan het lezen krijgen om hiermee het taalkundig inzicht van kinderen te vergroten, kinderen een beter toekomstperspectief te bieden en de kans op armoede te verkleinen. Kinderzwerfboek is een initiatief van Nationaal Fonds Kinderhulp.

Kijk voor meer informatie over Kinderzwerfboek op www.kinderzwerfboek.nl.

Kijk voor meer informatie over het NME op www.dewoudreus.nl.


Trefwoorden: voorleesmiddag wilnis nationale voorleesdagen ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

dinsdag 29 januari 2019 | 01.32 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 29 januari 2019 | 00.42 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-