Beleef & Bewonder-vouchers weer verkrijgbaar voor groene initiatieven

Regio - Werkt u als bewoners- of vrijwilligersgroep aan een groen initiatief in uw omgeving? Dan kunt u van 11 februari tot 29 april 2019 een voucher ‘Beleef en Bewonder!’ aanvragen ter waarde van € 500 of € 1.000.

Het bedrag van de vouchers moet worden besteed aan een fysiek project in de provincie Utrecht dat groen in de brede zin van het woord realiseert. Een ingediende aanvraag wordt beoordeeld door Groen aan de Buurt. Na goedkeuring ontvangt u het aangevraagde voucherbedrag op het aangegeven rekeningnummer. Na de afronding vande activiteit moet een aanvrager een verantwoording naar Groen aan de Buurt sturen.

Denkt u erover een aanvraag in te dienen, of wilt u weten of uw project aan de voorwaarden voldoet? Bekijk dan HIER het reglement. Hierin zijn de criteria opgenomen waaraan een aanvrager en de activiteit moet voldoen, alsmede enkele algemene bepalingen over de voucherregeling. 

Voor het aanvragen van vouchers kan gebruik worden gemaakt van het aanvraagformulier dat binnenkort op de website www.groenaandebuurt.nl verschijnt. Bij het invullen van het aanvraagformulier kunnen ook de benodigde documenten worden geüpload.

De provincie Utrecht vindt het belangrijk dat burgers meer betrokken raken bij hun eigen groene woonomgeving en dat het natuurbeleid weer midden in de samenleving komt te staan. Om kleine lokale groene initiatieven te stimuleren, wordt deze voucherregeling uitgevoerd.

Op deze manier kunnen zoveel mogelijk groene buurtinitiatieven tot uitvoering worden gebracht. De uitvoering van de voucherregeling is in handen van de Groen aan de Buurt organisatie met subsidie van de provincie Utrecht.


Trefwoorden: buurtinitiatieven provincie utrecht beleef bewonder voucher ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

donderdag 07 februari 2019 | 02.30 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 07 februari 2019 | 01.50 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-