Activiteiten NME-centrum in de voorjaarsvakantie

De Ronde Venen - Voor, tijdens en na de komende voorjaarsvakantie organiseert NME-centrum De Woudreus diverse activiteiten voor kinderen, meldt De Woudreus in een persbericht. De dagen worden langer, temperaturen worden aangenamer, dus kunnen we weer naar buiten! 

In de voorjaarsvakantie organiseert De Woudreus op zowel 27- als op 28 februari het zelfde programma: ga op vogelsafari en struin het Speelwoud door! Zie je een mooie vogel die je wilt natekenen? Dat kan, want bij De Woudreus hebben ze namelijk ook een heleboel opgezette vogels die daarvoor stil blijven zitten.

Kun jij balanceren, zoals vogels dat weleens doen, op een elektriciteitsdraad? Met de initiatiefneemster van Natuurspeelplek het Speelwoud kun je het proberen op een touw.

De vogels hebben het deze winter moeilijk gehad met de sneeuw. Binnenkort gaan ze druk aan de slag met het bouwen van hun nestje. Help jij ze een handje door een nestmaterialenhanger voor in je tuin te maken? Maak ook een kopje met vet, een potje met zaad of een bam hanger om ze te kunnen voeren.

Heb je zelf trek gekregen, ga dan boven een vuurtje popcorn bakken.

Alle activiteiten zijn zelfstandig te doen.

De activiteiten op woensdag 27- en donderdag 28 februari vinden plaats tussen 14:00 en 16:00 uur. 

De leeftijdsindicatie is 4+, jongere broertjes of zusjes zijn ook welkom. Vanaf 8 jaar mogen kinderen ook zonder (groot)ouders/verzorgers komen meedoen. De kosten bedragen € 5 per deelnemend kind. Aanmelden is niet nodig.

Kom je op woensdag 20 februari a.s. tussen 14:00 en 15:30 uur uitleven bij de struin- en buitenspelmiddag: verken de nabije omgeving en speel diverse buitenspelletjes. Als toetje kun je luisteren naar een verhaal onder het genot van warme chocolademelk.

De leeftijdsindicatie is kinderen van 4 tot 12 jaar. Inschrijven via www.dewoudreus.nl. De kosten bedragen € 5 per deelnemend kind.

NME-centrum De Woudreus is elke woensdagmiddag van 13:00 tot 16:30 uur geopend (gratis
toegang), en is te vinden aan de Pieter Joostenlaan 28a (achter de Willisstee) in Wilnis.

Kijk voor meer informatie op www.dewoudreus.nlof neem per e-mail contact op via  nmederondevenen@odru.nl.


Trefwoorden: voorjaarsvakantie ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

dinsdag 12 februari 2019 | 16.44 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 12 februari 2019 | 16.21 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-