Mijdrechtse coffeeshop naar andere plek

Mijdrecht - Coffeeshop 'Espresso' aan de Rondweg in Mijdrecht wordt verplaatst. Dat heeft het college van B&W afgelopen dinsdag besloten.

De coffeeshop staat momenteel in een hoek van de zogeheten 'Stationslocatie' in Mijdrecht. Eind februari van dit jaar werd bekendgemaakt dat de ontwikkeling van de Stationslocatie aan ontwikkelaars Menhir Vastgoed uit Wilnis en BPD Ontwikkeling uit Delft is gegund. Om die ontwikkeling mogelijk te maken, moet de coffeeshop worden verplaatst.

De nieuwe plaats van de coffeeshop wordt het langparkeerterrein in Mijdrecht langs de Rondweg, naast het Werkcentrum van de gemeente. Op deze plek is nu nog een voetbalkooi, maar deze zal worden verplaatst, om ruimte te maken voor de coffeeshop.

Waar de voetbalkooi  heen gaat is nog niet bekend. Daarover vindt onder meer overleg plaats met de Adviescommissie voor het jeugd- en jongerenbeleid (JAC).


Trefwoorden: voetbalkooi mijdrecht langparkeerterrein mijdrecht stationslocatie mijdrecht mijdrecht ronde venen rtv ronde venen wethouder kiki hagen
Geplaatst

woensdag 06 maart 2019 | 17.02 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 06 maart 2019 | 16.26 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-