Mijdrecht - VVD De Ronde Venen is tevreden over de nieuwe fietsstallingen bij de bushaltes aan de Rondweg in Mijdrecht, meldt de lokale fractie in een persbericht.

Na enkele weken werk is de nieuwe fietsenstalling op de Rondweg in gebruikgenomen. Er is, volgens de VVD, nu duidelijk meer ruimte om de fiets te parkeren en ook heeft de entree van het dorp een upgrade gekregen.

De VVD is tevreden met het resultaat. Het is nu makkelijker voor mensen om de fiets te stallen en dus sneller het ov te pakken. Ook is de aanblik een stuk netter en uitnodigender.

De aanpak van de fietsenstalling werd mede ingezet door opmerkingen van VVD-fractieassistent Luuk Smit, die medio oktober vorig jaar het probleem aankaartte: “Er lijkt een tekort aan plaatsen te zijn, waardoor er een rommelig beeld ontstaat en de doorgang geblokkeerd wordt.”

De door de VVD bepleitte verruiming en verbetering is er nu gekomen en dat stelt de fractie op prijs, schrijft ze in het persbericht. Mede door het snelle handelen van de verantwoordelijke wethouder Alberta Schuurs (VVD) en van de gemeente kunnen bezoekers van het centrum van Mijdrecht genieten van een verruimde en nette entree.

Kijk HIER naar het item in ons nieuwsprogramma Nieuwsronde over de overlast van de fietsstallingen.


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen mobiliteit mijdrecht rondweg mijdrecht fietsstallingen luuk smit wethouder alberta schuurs
Geplaatst

maandag 08 april 2019 | 01.13 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 09 april 2019 | 01.34 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-