Startende kunstenaar Manon Buizert exposeert in het gemeentehuis

Mijdrecht - De startende kunstenares Manon Buizert uit Mijdrecht verzorgt in het gemeentehuis in Mijdrecht haar eerste expositie.

Manon schildert al haar hele leven en kunst is dan ook echt haar passie. Met haar 23 jaar wil zij nog veel leren van andere kunstenaars en is zij altijd op zoek naar nieuwe verftechnieken en complexe concepten. Al deze informatie verzamelt zij via online platforms. Manon Buizert heeft nooit de kans gehad om naar de kunstacademie te gaan, maar ze weet zichzelf de technieken van het schilderen eigen te maken.

Dat maakt deze expositie extra speciaal. Om haar creativiteit tot uiting te laten komen, heeft zij de opleiding Interactieve Vormgeving gevolgd aan het ROC in Leiden. Uiteindelijk wil Manon van haar passie haar beroep maken.

Manon werkt steeds vaker met olieverf en haar stijl is voornamelijk surrealistisch en kleurrijk. Zij creëert rust in haar kunst door middel van compositie en kleurgebruik.

De expositie HET BEGIN is te zien vanaf 8 april in het gemeentehuis van De Ronde Venen aan het Raadhuisplein in Mijdrecht. De tentoonstelling is tijdens werkdagen gratis te bezoeken voor het publiek.

Kijk voor meer informatie over Manon en haar kunst op www.mbuzzart.com.


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen cultuur schilderkunst expositie het begin gemeentehuis de ronde venen manon buizert
Geplaatst

dinsdag 09 april 2019 | 00.39 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 09 april 2019 | 01.47 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-