Voorverkoop musical Titanic door ROM-koor van start

Hoofddorp/Mijdrecht - Op 12 en 13 oktober a.s. brengt het ROM-koor uit Mijdrecht de musical Titanic op de planken in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Iedereen kent natuurlijk het verhaal van de Titanic, het enorme schip dat op 14 april 1912 op een ijsberg liep. Vergeet het mierzoete romantische verhaal uit de film en maak kennis met de historische personen die meevoeren op deze tragische reis. Hoor de verhalen van de reder, van de kapitein, van de marconist en van de steenrijke passagiers. Droom mee over een nieuwe, betere wereld aan de andere kant van de oceaan met de mensen uit de 3e klasse. 

De indrukwekkende muziek en het even zo indrukwekkend verhaal wordt gezongen en gespeeld door de enthousiaste leden van het ROM-koor, die hier een sterk staaltje van hun kunnen laten zien. Zij brengen met trots dit musicalpareltje op de planken met veel solisten en een live-orkest onder leiding van Ferdinand Beuse. De regie en choreografie zijn in handen van Iris Performing Arts.

De voorstelling op zaterdag 12 oktober a.s. begint om 20:00 uur en op zondag 13 oktober a.s. is er een middagvoorstelling om 14:00 uur.

Kaarten a € 17,50 zijn verkrijgbaar via www.demeerse.nl.

Kijk voor meer informatie op www.romkoor.nl.

Nieuwsgierig naar een voorproefje? Het ROM-koor brengt tijdens het Straattheaterfestival in
Mijdrecht op zaterdag 15 juni a.s. enkele nummers uit Titanic ten gehore.


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen cultuur mijdrecht musical titanic hoofddorp ferdinand beuse
Geplaatst

dinsdag 04 juni 2019 | 01.37 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 04 juni 2019 | 00.58 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-