Mijdrechts tafeltennistalent Martijn gaat landelijk spelen

Mijdrecht/Wilnis - Het bij het team Bijmaat/Veenland spelende tafeltennistalent Martijn (16) uit Mijdrecht, gaat in het komende najaar in de landelijke tafeltenniscompetitie spelen, meldt omnisportvereniging SV Veenland uit Wilnis.

In het afgelopen voorjaarsseizoen werd het Bijmaat/Veenland-team 2e in de landelijke B klasse tafeltennis, vlak achter kampioen Dokkum. Bij de eerste onderlinge wedstrijd werd Dokkum weliswaar nog met 3-7 verslagen, maar doordat Dokkum in de hele reeks wedstrijden in het voorjaarsseizoen constanter presteerde, met ruimere overwinningen, werden zij met 5 punten verschil kampioen. Een prachtig resultaat voor het Bijmaat/Veenland-team, bereikt met vele keren trainen, schrijft SV Veenland.

Er gaat nu veel veranderen. Het team breekt in twee delen. Bijmaats Teun en Veenlands Martijn gaan in het najaar bij TTV REGA Nijkerk uit Nijkerk meespelen in de Landelijk A-competitie. Zo krijgen zij de kans zich te meten met de beste tafeltennissers van Nederland. Martijn was daar wel aan toe met zijn 81% gewonnen partijen.

Victor en Leon, de andere helft van het team, gaan, waarschijnlijk bij Tafeltennisvereniging VDO uit Uithoorn, bij de senioren spelen, af en toe nog geholpen door Martijn.

Nieuwe jeugd (en senioren of veteranen) is altijd welkom bij SV Veenland, dat elke vrijdag te vinden is in de Willisstee in Wilnis.

Kijk voor meer informatie over tafeltennis bij SV Veenland op www.veenland.nl/tafeltennisof kom op vrijdagavond langs in de Willisstee.

Foto: SV Veenland


Trefwoorden: mijdrecht wilnis tafeltennis sport ronde venen rtv ronde venen martijn
Geplaatst

zaterdag 08 juni 2019 | 01.23 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 08 juni 2019 | 02.48 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-