Vrouwen 2 van CSW wint de KNVB-beker

Wilnis - De Vrouwen 2 van CSW heeft geschiedenis geschreven: het sloot een mooi bekertoernooi winnend af en bracht daarmee de KNVB-beker naar Wilnis!

De vrouwenploeg plaatste zich voor de finale door een uitwedstrijd tegen de vrouwen van SV 's-Graveland te winnen met 1-0. In acht gewonnen wedstrijden maakten de Wilnisse vrouwenploeg maar liefst 40 goals.

Op 31 mei jl. speelde de ploeg van de afscheidnemende trainer William Roelvink, op neutraal terrein bij VV Legmeervogels in Uithoorn, tegen de VR1 van FC Uitgeest. Met 4-0 was de ploeg uit Wilnis te sterk voor de tegenstander.

De spelersbus vertrok om 17:45 uur richting Uithoorn. Met wat gezonde spanning stapte de brede selectie de bus uit. De aftrap was om 19:30 uur in een mooie ambiance; spandoeken, fakkels, rook en veel publiek maakte de opening al zonder voetbal tot een waar spektakel.

De Wilnisse ploeg wilde zo graag winnen dat ze dat al direct in het eerste deel van de wedstrijd lieten merken. Al in het eerste kwartier scoorde Michelle Schoenmakers en vlak daarna schoot Mijke Voorbij op de binnenkant paal en stond het 2-0. Vlak voor rust scoorde ook Ryanne Lem en ging de CSW-vrouwen met 3-0 de rust in.

In de tweede helft scoorde Ryanne Lem nogmaals met een kopie van goal nummer 3. Dat bracht de stand op 4-0 voor CSW. Hiermee was de wedstrijd wel gespeeld.

Na het laatste fluitsignaal barstte het feest los op het veld en in de kantine van Legmeervogels en kreeg Nelleke Vrielink op het podium de beker in handen gedrukt. Vervolgens werd het feest nog eventjes doorgezet in de CSW-kantine met de meegereisde fans.


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen sport voetbal vrouwenvoetbal wilnis knvb beker william roelvink michelle schoenmakers mijke voorbij ryanne lem
Geplaatst

zaterdag 08 juni 2019 | 02.24 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 08 juni 2019 | 01.50 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-