Mijdrecht - Tennisvereniging De Ronde Vener organiseert van zaterdag 29 juni tot en met zondag 7 juli op haar banen het TVDRV Hypotheekshop Mijdrecht Open Toernooi 2019.

Het is een open toernooi, hetgeen betekent dat leden van alle tennisverenigingen mogen meedoen. Het Open Toernooi staat, volgens het persbericht van Tennisvereniging De Ronde Vener, bekend om de mooie wedstrijden die worden gespeeld, maar het toernooi staat zeker bekend in de regio om haar gezelligheid. 

Er wordt gespeeld in de volgende categorieën: 3, 4, 5, 6 (17+), 7 (17+), 7 (35+) en 8(17+), waarbij bij de singles wordt gespeeld volgens de actuele ranking.

Ook dit jaar wordt weer een apart 50+toernooi gespeeld. Deze wedstrijden worden overdag gespeeld en de verwachting is dat weer veel sportieve 50-plussers uit De Ronde Venen zullen meedoen.

Inschrijven voor het Open Toernooi kan via www.tvdrv.nl.

Gedurende de week zal er weer voldoende te beleven vallen op en om de tennisbaan tijdens dit altijd gezellige toernooi. In ieder geval zal de bij de liefhebbers bekende vlees- en vishoek niet ontbreken. Op vrijdag 5 juli wordt de feestavond gehouden met live muziek op het terras.

Belangstellenden zijn van harte welkom om te komen kijken op het tennispark van Tennisvereniging De Ronde Vener aan de Doctor J. van der Haarlaan 1 in Mijdrecht. Zij kunnen dan onder het genot van een hapje en een drankje genieten van mooie tenniswedstrijden. 


Trefwoorden: tennis sport ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

dinsdag 11 juni 2019 | 01.17 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 11 juni 2019 | 00.43 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-