TVM-Heren Nederlands Kampioen 35+

Mijdrecht - Tennis Vereniging Mijdrecht (TVM) is in het afgelopen weekeinde Nederlands Kampioen 35+ bij de Heren geworden, meldt TVM in een persbericht. De wedstrijden vonden plaats op de banen van TVM. 

Afgelopen zaterdag speelde TVM de halve finale tegen Neckslag uit Purmerend. Dat het moeilijk zou worden tegen de winnaars van vorig jaar, was vooraf bekend, maar dat het zo spannend zou worden zag niemand aankomen. 2-2 na de singles, maar wel met 1 set meer verloren. Dat betekende dat 1 van de dubbels in 2 sets moest worden gewonnen, waarbij er tevens in de andere dubbel minstens 1 set moest worden behaald. Of natuurlijk gewoon 2 partijen winnen!

De eerste set werd in beide dubbels verloren, oftewel TVM kon alleen nog door naar de finale door beide partijen te winnen. En het schier onmogelijke gebeurde! In beide dubbels werd de 2e set gewonnen en vervolgens ook de super-tiebreak, waardoor TVM door ging naar de finale.

Zondag 16 juni jl. was LTC Oud-Wassenaar de tegenstander. Het Heren 1 team met Bas Butzelaar, Vincent van Diemen, Roel Hazeleger, Patrick Kroon, Leendert Immerzeel, Ralph Botman, Jan Aufenacker, Remco Verheide en Hans van Scheppingen waren er klaar voor. En hoe!

De eerste 2 singles werden met goed tennis redelijk eenvoudig gewonnen. De 3e single zou een lastige worden, met een tegenstander die in 2,5 jaar nog geen partij had verloren. Toch werd de eerste set gewonnen, waardoor winst in 2 sets in de 4e single genoeg zou blijken voor de titel!


Trefwoorden: tennis sport ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

dinsdag 18 juni 2019 | 01.12 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 18 juni 2019 | 02.24 uur

Auteur

Ferry Mulder