Domino's in Mijdrecht opent komende zondag

Mijdrecht - Domino’s opent op zondag 30 juni de deuren van de eerste winkel in Mijdrecht, gevestigd aan de Dorpsstraat 65. Deze nieuwe winkel biedt zo’n 30 zitplaatsen.

Naast ophalen of bezorgen, kunnen klanten ook in het restaurantgedeelte genieten van een vers bereide pizza of Hot Sandwich. De bestellingen worden, zo schrijft Domino's in een persbericht, 'enkel met elektrische fietsen en scooters bezorgd'.

De vestiging in Mijdrecht wordt gerund door Saman Ebrahimmalek. Naast deze nieuwe winkel in Mijdrecht heeft de franchisenemer winkels in Diemen, Maarssen en Amsterdam IJburg. Saman is begonnen als één van de jongste ondernemers binnen Domino’s en hij is vastberaden om ook van zijn nieuwe winkel een succes te maken.

Saman vertelt: “Ik kijk er naar uit om de inwoners van Mijdrecht kennis te laten maken met onze pizza’s. Pas op het moment van bestellen beginnen wij met het bereiden van de pizza. Zo kunnen we echt verse en lekkere pizza’s maken en daar ben ik trots op.”

De winkel is van maandag t/m donderdag geopend van 16:00 tot 22:00 uur. Van vrijdag t/m zondag is dit van 12:00 tot 22:00 uur.

Meer informatie over acties, openingstijden en bestellingen is te vinden op www.dominos.nl.

In de gloednieuwe winkel staat ook meteen een nieuw product op de kaart: Thick Shakes. Domino’s is het eerste en enige merk in Nederland dat de Thick Shakes introduceerde. De Thick Shake is gemaakt van 100% roomijs en is verkrijgbaar in zes verschillende smaken, en voor een prijs tussen de € 3,50 en € 4,50.

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 16.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels meer dan 280 vestigingen.

Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd.


Trefwoorden: shopping mijdrecht mijdrecht economie ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

donderdag 27 juni 2019 | 17.06 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 27 juni 2019 | 16.15 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-