Gewelddadige verkeersruzie op N201 in Opsporing Gezocht

Regio - Afgelopen dinsdagavond is een gewelddadige verkeersruzie op de N201, waarbij een honkbalknuppel werd gebruikt, behandeld in het tv-programma Opsporing Verzocht op NPO 1.

Een 30-jarige automobilist werd slachtoffer van deze gewelddadige verkeersruzie op de N201 bij Kortenhoef richting Vinkeveen. Hij werd aangereden en vervolgens in elkaar geslagen met een aluminium honkbalknuppel. Het slachtoffer vertelde vanavond in Opsporing Verzocht over die aanval.

Het geweldincident gebeurde op maandag 15 april jl. Die avond kwam het slachtoffer in botsing met een agressieve automobilist toen die hem met hoge snelheid probeerde in te halen op een kruispunt richting Vinkeveen. Even verderop stopten ze op een veilige plek om de schade te bekijken.

De man die de aanrijding had veroorzaakt, bleef in zijn auto zitten. "Dus ik stap uit en op dat moment bedenkt hij zich geen moment", vertelde het slachtoffer vanavond in Opsporing Verzocht. De man stapte uit met een aluminium honkbalknuppel in zijn hand en sloeg een zijruit kapot. "Het eerste wat je dan denkt is: wegwezen hier."

Het slachtoffer probeerde weg te vluchten, maar was te laat. Terwijl hij in zijn auto zat, kreeg hij een paar ferme tikken met de knuppel. "Ik dacht alleen maar 'afweren, niet doodgaan. Hij zou echt niet zijn gestopt." Uiteindelijk lukte het hem dan toch om de auto te starten en weg te rijden. 

De man heeft een zware hersenschudding opgelopen, een hoofdwond en verschillende kneuzingen. Als gevolg van de grote emotionele impact raakte het slachtoffer zijn baan kwijt. 

De politie zoekt naar de dader van de mishandeling: een getinte man, vermoedelijk tussen de 30 en 40 jaar. Hij zou zijn gevlucht richting de A2 naar Utrecht of Amsterdam.

Kijk HIER naar het item in Opsporing Gezocht.

Bron: RTL Nieuws Foto: screenshot Opsporing Verzocht


Trefwoorden: opsporing verzocht verkeersruzie n201 vinkeveen kortenhoef ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

woensdag 03 juli 2019 | 02.17 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 03 juli 2019 | 01.29 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-