Mijdrecht - Stan Soels heeft het TVDRV Hypotheekshop Mijdrecht Open Toernooi 2019 gewonnen. In een spannende finale in de hoogste categorie won hij in drie sets van de winnaar van 2018, Jeroen Wichers, meldt de tennisvereniging in een persbericht.

Het TVDRV Hypotheekshop Mijdrecht Open werd gehouden van zaterdag 29 juni tot en met zondag 7 juli op het park van Tennisvereniging De Ronde Vener in Mijdrecht.

Bij de dames ging de winst in de hoogste categorie naar de verliezend finaliste in 2018, Sascha van As, die in twee sets won van Monique Sessink.

In de categorie dames dubbel 17+A ging de titel naar het duo Pat Duinker en Danique Bank. De gemend dubbel categorie 17+A titel werd gewonnen door het duo Danique Bank en Patrick Hengeveld.

De herendubbel 17+A titel werd een prooi voor het duo Thomas Janssen en Tieme Neijenhuis uit Breukelen. 

In de herenenkel 35+A categorie ging de titel naar Robert Goudsmit die in een spannende finale uiteindelijk won van Anton van Dijk. Ewout de Jong en Marleen Kuiper wonnen de titel in de categorie gemend dubbel 35+A.

Debby Geschiere en Sandy van Schaik wonnen de 1e prijs in de categorie dames dubbel 35+A.

Overdag speelden de veteranen hun toernooi. De winst in de heren dubbel ging naar John Compaan en Hermie Tap. Bij de dames dubbel ging de titel naar Monique Butzelaar en Jon Venema. De titel in de gemend dubbel ging naar John Compaan en Jon Venema.

De gehele week is er door ongeveer 300 deelnemers getennist op het sfeervolle tennispark van TV De Ronde Vener.

Door het fantastische zonnige weer was het zeer gezellig op het park, waarnaar ook veel toeschouwers hun weg wisten te vinden. Niet alleen om naar de tenniswedstrijden te kijken, maar ook om, volgens het persbericht, lekker te eten van de inmiddels beroemde buitenkeuken met vlees- en visgerechten. Op de feestavond op vrijdag was het zeer gezellig met live muziek van de band ‘Bring it Back’.

Kijk voor meer informatie over TV De Ronde Vener op www.tvdrv.nl.


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen sport tennis jeroen wichers sacha van as stan soels
Geplaatst

maandag 08 juli 2019 | 13.29 uur

Laatst gewijzigd

maandag 08 juli 2019 | 15.18 uur

Auteur

Ferry Mulder