Mijdrecht - Het voormalige gebouw Weidesticht aan de Croonstadtlaan in Mijdrecht is duurzaam getransformeerd naar acht appartementen, meldt Daan Versteeg van ontwikkelaar ACRRE B.V. in een persbericht. In de eerste weken van juli 2019 zijn de appartementen opgeleverd aan de kopers. 

Daan Versteeg: “Wij zijn blij met de spoedige oplevering aan de kopers omdat het gebouw nu echt in gebruik kan worden genomen. Ons doel om van het bestaande gebouw een mooi, luxe appartementencomplex met uitstraling te maken, is bereikt."

Volgens Versteeg maakt het ontwerp van Architekten- en ingenieursbureau H.W. van der Laan het gebouw met recht een mooie verschijning midden in het dorp. "Een prachtig resultaat en wij kijken terug op een constructieve samenwerking met Van Berkel Aannemers, gemeente De Ronde Venen en omwonenden. Wij wensen de bewoners van Stadt en Vaart heel veel plezier en woongenot toe in hun nieuwe woning”, aldus Daan Versteeg.


Trefwoorden: croonstadtlaan mijdrecht stadt en vaart gebouw weidesticht economie mijdrecht woningbouw ronde venen rtv ronde venen daan versteeg
Geplaatst

donderdag 18 juli 2019 | 18.09 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 18 juli 2019 | 19.21 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-