Familie uit Abcoude verdient Pluim bij inleveractie batterijen

Zoetermeer/Abcoude - De familie Van der Meer-Rijkhoff uit Abcoude heeft een Pluim verdiend. Zij viel in de prijzen door mee te doen aan de landelijke campagne “Lege batterijen? Lever ze in en WIN!” van Stibat. Volgens het persbericht van Stibat, bewijst de familie uit Abcoude door deel te nemen aan de actie, zichzelf en het milieu een uitstekende dienst.

Door lege batterijen in te leveren, maakt het publiek elke maand kans op mooie prijzen. De prijzen die verloot worden zijn honderd Pluim-cadeaubonnen van € 25, twee reischeques van € 500 en een reischeque ter waarde van maar liefst € 1.000.

Wilt u ook meedoen? Doe dan 10 lege batterijen in een zakje samen met uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer en lever dit in bij één van de ruim 24.000 inleverpunten van Stibat. Deze zijn te vinden bij onder andere supermarkten, bouwmarkten en drogisterijen. Elke maand is er een trekking uit de door Stibat opgehaalde zakjes met batterijen.

Kijk voor meer informatie over de actie én over de bekendmaking van de prijswinnaars op www.legebatterijen.nl.

Stibat zamelt zo veel mogelijk batterijen in voor recycling. Lege batterijen krijgen een nieuw leven, bijvoorbeeld als kaasschaaf, zaklamp of fiets. Bovendien komen stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, niet in de bodem terecht. Zo wordt gewerkt aan een schonere planeet. Door lege batterijen in te leveren, levert het publiek daar een bijdrage aan. Geen lege batterijen in de afvalbak, maar inleveren bij de inleverpunten van Stibat. Dat verdient een Pluim.

Met de Pluim kiest de ontvanger zelf een cadeau uit de honderden bestedingsmogelijkheden, bestaande uit belevenissen, producten en goede doelen. Om zelf van te genieten of samen met vrienden en familie. Naar een attractiepark of museum bijvoorbeeld. Een workshop volgen of een dagje naar de sauna. Er zijn Pluimen in verschillende prijsklassen. Winnaars krijgen een Pluim die bij besteding € 25 waard is.


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen milieu lege batterijen abcoude pluim
Geplaatst

donderdag 01 augustus 2019 | 15.46 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 01 augustus 2019 | 15.09 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-