'De Veenlopers' organiseert 3 clinics

Vinkeveen - Atletiekvereniging De Veenlopers organiseert ter voorbereiding op o.a. de Zilveren Turfloop drie clinics, meldt ze in een persbericht.

De eerste clinic is ter voorbereiding op de Zilveren Turfloop die op zondag 3 november a.s. wordt gehouden.

Tijdens deze clinic kan worden getraind voor de 5-, de 10- en de 16,1 kilometer. Deze trainingen worden begeleid door gediplomeerde trainers. Na de Zilveren Turfloop mogen deelnemers aan de trainingen, nog 2 maal per week meetrainen tot het einde van het jaar.

De kosten voor deze clinic bedragen € 45. Dit is inclusief het inschrijfgeld voor deelname aan de Zilveren Turfloop.

De eerste trainingen starten op donderdag 29 augustus a.s. en duurt van 19:30 tot 20:45 uur. De verzamellocatie is de Ontspanningsweg 1 in Mijdrecht (zij-ingang van Optisport).

De tweede clinic die De Veenlopers organiseert is ter voorbereiding op de derde “De Ronde Venen Marathon”, die op zondag 17 november a.s. wordt gehouden. Tevens kan dan worden
deelgenomen aan een duo-marathon, die dus gelopen wordt door twee atleten.

Deze 13 trainingen zijn specifiek bedoeld voor gevorderde hardlopers, dus ruime ervaring met hardlopen is gewenst (10-16 km achtereen hardlopen).

Deze clinic start op start op dinsdag 20 augustus a.s. en duurt van 19:30 tot 21:00 uur. De verzamellocatie is de Ontspanningsweg 1 in Mijdrecht (zij-ingang van Optisport).

De kosten voor deze clinic bedragen € 49,50 per deelnemer. Dit is inclusief gratis hersteltraining bij De Veenlopers tot 1 januari 2020. 

Atletiekvereniging De Veenlopers heeft een wandelafdeling en organiseert voor de 4e maal een clinic “Sportief wandelen”.

Deze clinic is een uitstekend alternatief om in clubverband te bewegen. Wandelen is minder
belastend voor de spieren, pezen en gewrichten. Tevens is wandelen ook geschikt om af te vallen.

Voor een bedrag van € 30 per deelnemer krijgen de deelnemers 8 begeleide trainingen en mag gratis worden meegetraind tot het einde van het jaar.

Deze clinic start op donderdag 29 augustus a.s. en duurt van 19:30 tot 20:45 uur. De verzamellocatie is de Ontspanningsweg 1 in Mijdrecht (zij-ingang van Optisport).

Direct lid worden van De Veenlopers kan ook. Leden van De Veenlopers kunnen gratis deelnemen aan alle clinics en kunnen een heel jaar trainen in groepsverband. De inschrijfkosten voor de wedstrijden zijn dan wel voor eigen rekening.

Het lidmaatschap kost € 55 per jaar plus een eenmalige bijdrage van € 7,50 voor de aanmelding bij de Atletiekunie.

Aanmelden voor een clinic of voor het lidmaatschap kan via www.veenlopers.nl, onder vermelding van de clinic waaraan men wil meedoen, plus de afstand waarvoor men wil gaan trainen.


Trefwoorden: wandelen zilveren turfloop clinics mijdrecht vinkeveen hardlopen sport ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

donderdag 01 augustus 2019 | 17.05 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 02 augustus 2019 | 00.16 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-