GroenWest met huurders naar de dierentuin

Regio - Woningcorporatie GroenWest is in het kader van de viering van haar 100ste verjaardag met een aantal van haar huurders naar Ouwehands Dierenpark Rhenen geweest, schrijft de jubilerende woningcorporatie in een persbericht.

Groenwest viert haar jubileum samen met haar huurders, schrijft ze in haar persbericht. “Een
leuk en goed verzorgd dagje dierentuin. Wat was het gezellig om dit samen met GroenWest te
doen. Het voelde als een feestje!”, aldus een huurder van GroenWest.

In de voorjaarseditie van het bewonersblad konden huurders van GroenWest een jubileumpuzzel
invullen. De prijs was samen een dagje eropuit. Uit alle inzendingen werden 20 winnaars getrokken die vervolgens werden uitgenodigd om samen met GroenWest naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen te gaan.

Vrijdag 16 augustus was het zover: GroenWest ging samen met de huurders op pad! Samen met de huurders werd het dierenpark van een andere kant bekeken. Enthousiaste gidsen namen de groep mee voor een leerzame wandeling door het park.

Deze wandeling stond in het teken van 'thuis'. GroenWest zet zich, volgens haar persbericht, in om mensen een stevige thuisbasis te geven. Wat doet Ouwehands Dierenpark om bijvoorbeeld het dierenverblijf van de reuzenpanda’s tot een thuis te maken? "Wij zetten ons iedere dag in om het verblijf van de dieren zo prettig mogelijk te maken." aldus één van de gidsen.

Zoals gezegd organiseerde GroenWest dit uitje met huurders in het kader van haar 100-jarig jubileum. Dit jubileum staat in het teken van ontmoeting en verbinding. De volgende activiteit is het Open Huis, waarbij GroenWest op zaterdag 21 september a.s. huurders en geïnteresseerden uitnodigt om de wereld van GroenWest te beleven.

Meer informatie hierover is te vinden op www.groenwest.nl/openhuis.

GroenWest zegt terug te kijken op een fijne en gezellige dag, waarbij de deelnemers elkaar beter hebben leren kennen.

Geplaatst

maandag 19 augustus 2019 | 17.39 uur

Laatst gewijzigd

maandag 19 augustus 2019 | 19.05 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-