Start Kiesgroep in De Ronde Venen

De Ronde Venen - Een echtscheiding is voor alle betrokkenen vaak een heftige periode, zeker voor de kinderen. Niemand ‘kiest’ zomaar voor een scheiding. Zeker kinderen en jongeren niet.

Veel kinderen begrijpen niet waarom hun ouders gaan scheiden. Ze voelen zich bijvoorbeeld
schuldig over de scheiding of denken dat zij hun ouders weer bij elkaar kunnen brengen. Bij wie kan je kind terecht om zijn of haar verhaal te doen?

De KIES-training (Kinderen in Echtscheiding) is een spel- en praatgroep waar kinderen kunnen leren omgaan met de lastige dingen die een scheiding met zich kan meebrengen. Waar ze vrijuit kunnen praten over wat de scheiding met hen doet en waar ze kunnen ervaren dat ze niet de enige zijn. In de groep vinden de kinderen herkenning bij elkaar en delen ervaringen met elkaar.

De groep is geschikt voor kinderen van 8-12 jaar en wordt begeleid door gecertificeerde KIES-
coaches van Kwadraad.

De eerste bijeenkomst is op maandagmiddag 28 oktober a.s., na schooltijd van 16:00 tot 17:00 uur.Er zijn 8  bijeenkomsten voor de kinderen. Voor ouders is er een informatiebijeenkomst bij de start en een evaluatiegesprek bij het einde van de training.

Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 50 per kind. Neem contact op indien dit een probleem blijkt. Kinderen kunnen vanaf heden worden aangemeld.

Neem voor extra informatie contact op met Kwadraad De Ronde Venen op 088 - 900 4000 of online via www.cjgderondevenen.nl/kies-training.


Trefwoorden: kinderen in echtscheiding vechtscheiding echtscheiding zorg ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

woensdag 02 oktober 2019 | 02.09 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 02 oktober 2019 | 01.20 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-