'Thee en Tekenen' in De Trekvogel

Mijdrecht - Op vrijdag 4 oktober a.s. is er van 09:30 tot 11:30 uur ‘Thee & Tekenen’ in De Trekvogel aan de Karekiet in Mijdrecht. 

Iedereen is welkom om, onder het genot van een kopje thee (of koffie), te komen tekenen. Er wordt geen les gegeven, maar natuurlijk kun je wel van elkaar leren en elkaar inspireren. Een gezellige ochtend voor jong en oud!

Zou je wel willen tekenen, maar durf je niet zo goed? Of heb je vroeger wel getekend, maar maak je er nu geen tijd meer voor? Laat je je ook graag inspireren door mooie tekeningen en illustraties op Pinterest of Instagram? Bij ‘Thee & Tekenen’ kun je op een gezellige en ontspannen manier creatief aan de slag, terwijl je anderen ontmoet met wie je dezelfde interesse deelt.

Oefenen met handletteren of in je bullet journal (agenda, dagboek en to do-lijst in één) werken kan natuurlijk ook.

Er is (beperkt) materiaal aanwezig. Het is fijn als je zelf ook tekenspullen meeneemt. Aanmelden is prettig, maar niet verplicht.

Kun je niet op vrijdag 4 oktober? ‘Thee & Tekenen’ is er elke eerste vrijdag van de maand. De volgende keren zijn op 1 november a.s. en op 6 december a.s.

Voor ‘Thee & Tekenen’ wordt een bijdrage van € 3,50 gevraagd (inclusief thee (of koffie).

Neem voor meer informatie of voor aanmelden contact op met Marianne White op telefoonnummer (0297) 230 280 of per e-mail via m.white@stdb.nl, of per e-mail met Margit Rechtuijt via info@studiospring.nu.

‘Thee & Tekenen’ wordt georganiseerd door Tympaan-De Baat en begeleid door Margit Rechtuijt. Zij organiseert al ruim een jaar elke maand een Ladies Drawing Night, waarbij vrouwen samen tekenen. Samen tekenen verbindt jong en oud, beginners en meer geoefende tekenaars. Samen
tekenen helpt je vaak even te ontspannen. En iedereen kan tekenen!


Trefwoorden: de trekvogel tekenen cultuur ronde venen rtv ronde venen margit rechtuijt marianne white
Geplaatst

donderdag 03 oktober 2019 | 01.01 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 03 oktober 2019 | 02.21 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-