De Ronde Venen - KRDV-Netwerk organiseert op zondag 3 november a.s. het minifestival ‘Klink-Klaar, Tekst en Muziek voor Klein Publiek’, een kennismaking met talenten in woord en muziek uit De Ronde Venen.

In huiskamers van bewoners van Wilnis, Mijdrecht en Vinkeveen, die hun huis op deze zondag beschikbaar stellen als podium, zullen optredens te zien en te horen zijn van lokale talenten uit De Ronde Venen, die in woord, muziek, zang en voordracht een optreden verzorgen van een half uur tot maximaal 40 minuten.

Het festival biedt een podium voor woord- en muziektalenten, denk aan verhalenvertellers, solisten op een instrument, stand-up comedian, cabaret, koortjes, akoestische band, etc. en biedt voor bewoners van De Ronde Venen gelegenheid kennis te maken met deze lokale talenten.

Op zondag 3 november starten er drie sessies t.w:

- een eerste sessie om 12:30 uur
- een tweede sessie om 14:00 uur
- een derde sessie om 15:30 uur

Artiesten treden drie keer op dezelfde locatie op. De toegang voor het publiek is gratis. Kijk voor een overzicht van de verschillende locaties en van de artiesten die zullen optreden op www.krdvnetwerk.nl/klinkklaar.


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen cultuur wilnis mijdrecht vinkeveen
Geplaatst

donderdag 03 oktober 2019 | 01.55 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 04 oktober 2019 | 15.18 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-