Scheidingscafé De Ronde Venen

Mijdrecht - Op 21 oktober a.s. vindt in het Gezondheidscentrum aan de Hoofdweg in Mijdrecht weer een Scheidingscafé plaats.

Bij het Scheidingscafé De Ronde Venen kan men kosteloos terecht voor het verkrijgen van informatie omtrent scheiding. Tijdens de avond zijn er diverse professionals aanwezig om informatie te geven over het scheidingsproces. Ook kan men in gesprek met een mediator, het maatschappelijk werk of het pedagogisch bureau.

Uit elkaar gaan is nooit leuk. Je belandt vaak in een hectische periode, waarin verschillende zaken aan de orde komen waarover je moet nadenken. Er moeten beslissingen genomen worden, die niet altijd makkelijk zijn.

Wat zijn de juiste stappen om te zetten, moet je naar een mediator, naar een advocaat, of kunnen we onze relatie nog herstellen? Hoe zit het met afspraken omtrent de kinderen en wat gaat er allemaal veranderen in de financiële situatie?

Het Scheidingscafé De Ronde Venen wordt gehouden op maandag 21 oktober a.s. in het Gezondheidscentrum De Ronde Venen aan de Hoofdweg 1 in Mijdrecht. De aanvang is 20:00 uur, inloop is vanaf 19:45 uur.

Om 20:00 uur is er een korte presentatie van deskundigen omtrent scheiding, terwijl vanaf 20:30 uur vragen en de mogelijkheden tot een persoonlijk gesprek worden besproken. 

Aanmelden voor het Scheidingscafé is zeer gewenst en kan d.m.v. het sturen van een e-mail naar bureaudienst.derondevenen@kwadraad.nl.

Neem voor meer informatie contact op met Kwadraad De Ronde Venen op telefoonnummer 088 900 4000, of per e-mail via bureaudienst.derondevenen@kwadraad.nl.


Trefwoorden: ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

woensdag 09 oktober 2019 | 02.07 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 09 oktober 2019 | 01.26 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-