Vijftigste winst voor Dylan Groenewegen

Neeltje Jans/Vinkeveen - Afgelopen zondag behaalde Dylan Groenewegen met de winst in de Tacx Pro Classic zijn vijftigste overwinning uit zijn carrière. In de sprint versloeg hij Elia Viviani. ‘Ik ben blij om mijn seizoen op deze manier te beëindigen, aldus Groenwegen.

Makkelijk ging het niet voor de sprinter uit Vinkeveen, schrijft de website indeleiderstrui.nl. "Het was een wedstrijd met veel hectiek. De regen maakte het onderweg heel koud. Gelukkig viel de wind wel mee. Het was zodoende een goede race voor een sprint. Ik was gemotiveerd en als team hebben we het goed gedaan. Zelf reed ik geen perfecte sprint, want ik ging iets te laat aan," blikt de kritische winnaar terug op zijn eindschot.

Voor Groenewegen was het zijn vijftiende overwinning van het seizoen en de vijftigste uit zijn carrière. Voor Team Jumbo-Visma was het de vijftigste overwinning van het seizoen. "Dit was mijn laatste wedstrijd van het seizoen, ik ben blij om op deze manier te eindigen. Ik ben ook gelukkig met mijn vijftigste profzege. Vanavond zal ik een klein feestje vieren", vertelt Groenewegen.

Bron: indeleiderstrui.nl Foto: Team Jumbo-Visma


Trefwoorden: vinkeveen neeltje jans zeeland wielrennen mannen wielrennen sport ronde venen rtv ronde venen dylan groenewegen
Geplaatst

maandag 14 oktober 2019 | 01.53 uur

Laatst gewijzigd

maandag 14 oktober 2019 | 03.08 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-