Uitreiking Rabo Clubsupportcheques

Regio - Op woensdag 16- en donderdag 17 oktober a.s. reiken de beide in de regio werkzame Rabobanken, Rabobank Amstel en Vecht en Rabobank Rijn en Veenstromen, de Rabobank ClubSupportcheques uit aan deelnemende verenigingen en stichtingen uit de regio. Die ontvangen daarmee een bedrag voor hun clubkas. 

In de afgelopen periode hebben leden van beide Rabobanken gestemd op de club en het doel van hun keuze. Alle clubs gaan met een bedrag de deur uit. De leden van de Rabobank Amstel en Vecht hadden een bedrag van € 100.000 ter beschikking en die van de Rabobank Rijn en Veenstromen € 80.000. De deelnemende verenigingen en stichtingen krijgen een bedrag naar rato van het aantal door hen behaalde stemmen.

De uitreiking van de cheques van Rabobank Amstel en Vecht aan deelnemende verenigingen en stichtingen uit onder meer Abcoude en Baambrugge vindt plaats op woendag 16 oktober a.s. vanaf 14:30 uur bij de Hockeyvereniging HIC in Amstelveen.

De uitreiking van de cheques van Rabobank Rijn en Veenstromen aan deelnemende verenigingen en stichtingen uit onder meer De Ronde Venen vindt plaats op donderdag 17 oktober a.s. vanaf 19:00 uur bij het Rabobankkantoor aan de Middellandse Zee 15 in Woerden.

Beide banken vragen de deelnemers vooraf hun aanwezigheid te melden.


Trefwoorden: rabobank clubsupport sponsoring economie ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

maandag 14 oktober 2019 | 17.22 uur

Laatst gewijzigd

maandag 14 oktober 2019 | 16.54 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-