Op straat beroofd echtpaar in Opsporing Verzocht

Mijdrecht - Vandaag, dinsdag 12 november, besteedt het programma Opsporing Verzocht aandacht aan een beroving van een man en een vrouw voor hun woning aan de Roerdomp in Mijdrecht.

Op dinsdag 1 oktober jl. werd het echtpaar rond 17:50 uur voor hun woning aan de Roerdomp beroofd. Onder bedreiging van een vuurwapen moesten zij goederen afgeven aan de daders, die er na de beroving in een lichtkleurig bestelbusje vandoor gingen. De politie zoekt sindsdien getuigen van deze roof.

Toen de man en vrouw thuiskwamen en hun auto hadden geparkeerd, kwamen twee mannen op hen af met een pistool. De buren, die op het tumult afkwamen, werden vervolgens ook met het pistool bedreigd. 

De politie is vanwege deze beroving op zoek naar twee tot drie mannen. Zij zoekt getuigen die rond het tijdstip van deze beroving de verdachte mannen hebben gezien of via een andere weg weten wie het zijn.

Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844. Mensen die liever anoniem willen reageren, kunnen dit doen via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op dinsdag 12 november om 20:30 uur op NPO1.


Trefwoorden: npo1 opsporing verzocht beroving met pistool roerdomp mijdrecht mijdrecht misdaad veiligheid ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

dinsdag 12 november 2019 | 02.45 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 12 november 2019 | 02.02 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-