IVN-lezing 'Brug tussen Bouw en Natuur'

Wilnis - We weten allemaal dat de biodiversiteit afneemt en dagelijks staan artikelen hierover in
de krant. Maar kunnen we niet zelf eraan bijdragen om de val te stoppen? Ja dat kan, en zelfs  relatief eenvoudig en in ons eigen belang. Want natuur in je omgeving vergroot de levenskwaliteit voor alles wat leeft.

Maike van Stiphout, landschapsarchitect, slaat op dinsdag 3 december a.s. de brug tussen de bouw en de natuur. Ze vertelt wat er mondiaal speelt en wat je kunt doen in je werk- en woonomgeving om de biodiversiteit te vergroten, van een natuur-inclusieve bouw of verbouwing tot een goede inrichting van je huis-tuin- en leefomgeving.

De lezing begint om 20:00 uur in het NME-centrum De Woudreus aan de Pieter Joostenlaan 28a in Wilnis. Er wordt een ‘vrijwillige’ bijdrage gevraagd van € 2,50.

Neem voor meer informatie contact op met Willeke van Soeren-Rotteveel op telefoonnummer 06 22 63 86 76, of kijk op www.ivn.nl/afdeling/de-ronde-venen-uithoorn.

Vindt u het leuk dat IVN De Ronde Venen & Uithoorn dit soort lezingen houdt, kijk dan ook op de website voor meer informatie over hoe het IVN te steunen als lid of donateur.


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen natuur milieu ivn lezing wilnis maike van stiphout
Geplaatst

woensdag 27 november 2019 | 02.02 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 27 november 2019 | 01.29 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-