VIOS zoekt oud-leden voor optreden

Mijdrecht - Dit jaar viert Muziekvereniging VIOS uit Mijdrecht haar 120-jarig bestaan. Gedurende het jaar wordt tijdens meerdere evenementen stilgestaan bij het bereiken van deze mijlpaal.

Een van de evenementen die door VIOS georganiseerd wordt, is de Seizoenpresentatie, die plaatsvindt op zaterdagavond 18 april a.s. in Sporthal De Phoenix in Mijdrecht. 

Om van deze editie een groot succes te maken, is VIOS op zoek naar oud-leden die nog eens, samen met de huidige leden van Show- & Marchingband VIOS, zouden willen optreden. Mede door haar oud-leden heeft VIOS deze respectabele leeftijd bereikt en VIOS zou het erg leuk vinden om dit jubileum samen met hen te vieren.

Het is de bedoeling dat tijdens de Seizoenpresentatie een aantal muziekstukken ‘uit de oude doos’ opgevoerd gaan worden. Om deze stukken in te studeren wordt in maart op twee maandagavonden gezamenlijk gerepeteerd. Uiteraard zal dan de bij VIOS gebruikelijke gezelligheid niet ontbreken. 

Ben je oud-lid van VIOS en lijkt het je leuk om mee te doen, meld je dan zo snel mogelijk per e-mail aan via oudleden@vios-mijdrecht.nl.


Trefwoorden: seizoenpresentatie 200 zoekt oud leden 120 jaar mijdrecht cultuur rtv ronde venen
Geplaatst

dinsdag 18 februari 2020 | 02.48 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 18 februari 2020 | 01.57 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-