Mijdrecht - Atelier de Kromme Mijdrecht organiseert op 7- en 16 maart a.s. een tweetal workshops over werken met powertex. De workshops worden verzorgd door Angelique Streefkerk van 'Lique’s Creations & More' en vinden plaats in het atelier aan de Karekiet 49 in Mijdrecht.

Op zaterdag 7 maart a.s. is van 09:15 tot 12:30 uur een workshop ‘Boetseren met powertex’. In deze workshop leer je een ‘koolmees’ te boetseren. 

Deelname aan deze workshop kost € 12,50 plus € 30 materiaalkosten. De deelnamekosten dienen vooraf te worden overgemaakt op rekening NL98 INGB 0000 7685 33, ten name van Atelier de Kromme Mijdrecht, onder vermelding van naam deelnemer en vermelding ‘Powertex cursus Koolmees’. Angelique zorgt voor de benodigde frames en hulpmaterialen. De materiaalkosten kunnen bij aanvang van de workshop contant met haar worden afgerekend.

Op maandag 16 maart verzorgt Angelique van 09:15 tot 12:30 uur een workshop in het maken van een ‘Afrikaanse man of vrouw’, waarbij ook met stoffen wordt gewerkt.

Deelname aan deze workshop kost eveneens € 12,50 plus € 49,50 materiaalkosten. De deelnamekosten dienen vooraf te worden overgemaakt op rekening NL98 INGB 0000 7685 33, ten name van Atelier de Kromme Mijdrecht, onder vermelding van naam deelnemer en vermelding 'Powertex cursus Afrikaanse man of vrouw’. Angelique zorgt voor de benodigde frames en hulpmaterialen. De materiaalkosten kunnen bij aanvang van de workshop contant met haar worden afgerekend..

Voor beide workshops geldt dat koffie en thee gratis worden verstrekt.

Naast schilderen is het beelden van klei maken de grote passie van Angelique Streefkerk. Zij maakt haar beelden van Powertex klei, een zelf-hardende klei, die zij zelf maakt. Wanneer de klei is uitgehard, is het werkstuk zelfs geschikt om buiten neer te zetten.

Deelname aan de workshop vereist geen ervaring. Beide workshops zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Neem een doosje mee waarin het beeldje na afloop meegenomen kan worden.

Aanmelden voor beide workshops kan per e-mail via leden@atelierdekrommemijdrecht.nl of via het contactformulier op www.atelierdekrommemijdrecht.nl.

Op deze website is ook meer informatie over Atelier de Kromme Mijdrecht te vinden.


Trefwoorden: workshop powertex mijdrecht rtv ronde venen angelique streefkerk
Geplaatst

woensdag 19 februari 2020 | 01.53 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 19 februari 2020 | 02.14 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-