De Ronde Venen - De nieuwste editie van Kies Je Sport is er! Het is alweer de 20ste uitgave van dit – inmiddels digitale – boekje.

Kies Je Sport is dé manier om kennis te maken met verschillende sporten in en om De Ronde Venen. Nieuw dit jaar is dat niet alleen kinderen, maar ook hun ouders van harte zijn uitgenodigd om zich in te schrijven. 

Een groot aantal sportaanbieders in gemeente De Ronde Venen verleent vol enthousiasme hun medewerking aan Kies je Sport. Bij hen is het mogelijk een korte sportcursus te volgen van drie, vier of vijf lessen. Tijdens deze lessen leer je een aantal belangrijke technieken om die sport te kunnen beoefenen, en kom je er meteen achter of die sport ook iets voor jou is.

Dit jaar worden kinderen én ouders van harte uitgenodigd om mee te doen. Zo krijgen ouders een nóg beter beeld van de vereniging en de sport waarin hun kind geïnteresseerd is. Soms kunnen ouders meedoen met de les van hun kind en soms is er voor beiden een aparte les. In het Kies Je Sport boekje staat duidelijk aangegeven bij welke sportaanbieders dit kan en in welke vorm.

Inschrijven kan tot en met zondag 8 maart 2020 via het inschrijfformulier op  www.jouw.teamsportservice.nl/de-ronde-venen/. Uiterlijk twee weken daarna ontvangt iedereen bericht over de cursus waarbij hij of zij is ingedeeld.

Klik op de link onder dit artikel voor het boekje over Kies Je Sport.

Kies je sport 2020_def (.pdf)


Trefwoorden: rtv ronde venen sport kies je sport 2020
Geplaatst

vrijdag 21 februari 2020 | 01.52 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 21 februari 2020 | 02.21 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-