IVN-lezing over de egel met 'meet & greet'

Wilnis - IVN De Ronde Venen & Uithoorn organiseert op dinsdag 3 maart in NME-centrum De Woudreus in Wilnis een lezing over de egel.

De natuur is dichterbij dank u denkt. Zo zijn onze tuinen, onder de juiste omstandigheden, een mooie biotoop voor egels. Wilt u meer weten over egels en hoe u van de egel(s) in uw tuin een vaste bezoeker maakt? Op 3 maart vertelt Patricia Berk van Egelbescherming Nederland over het wel en wee van egels in Nederland.

Niet altijd gaat het leven van egels over rozen. Soms, na ongelukkige omstandigheden, belanden ze in de egelopvang, waar ze vaak weer opgelapt kunnen worden. Ook daarover zal Patricia spreken. Een leuk onderdeel van het programma is een 'meet & greet' met deze nuttige- en bovenal bijzondere dieren.

De lezing is op dinsdagavond 3 maart van 20:00 tot 22:00 uur in NME-centrum De Woudreus aan de Pieter Joostenlaan 28a in Wilnis. De zaal is open vanaf 19:45 uur.

Er wordt een 'vrijwillige' bijdrage gevraagd van € 2,50.

Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Gerda Veth op telefoonnummer (0297) 26 36 56.

Kijk voor meer informatie over de activiteiten van IVN De Ronde Venen & Uithoorn op www.ivn.nl/afdeling/de-ronde-venen-uithoorn.


Trefwoorden: egel wilnis natuur rtv ronde venen patricia berk
Geplaatst

maandag 24 februari 2020 | 12.53 uur

Laatst gewijzigd

maandag 24 februari 2020 | 13.27 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-