Mijdrecht - Toen onlangs bekend werd dat er weer gesport mocht worden onder de jeugd, stonden de docenten van Dansschool Nicole al te springen! Eindelijk weer dansen! 

Maar... dit was alleen bedoeld voor buitensporten. Tja….wat doe je dan als je normaal altijd in een zaal les geeft? Naar buiten dus! 

Meteen werd een plan van aanpak gemaakt en aan de gemeente voorgelegd. Die verleende snel goedkeuring, dus kon er vanaf afgelopen donderdagavond weer geswingd worden. Dit keer op de parkeerplaats van Sporthal De Phoenix in Mijdrecht. Een prachtige locatie waar iedereen veilig kon komen. 

En dat iedereen hieraan toe was, bleek duidelijk! Allemaal blije en vrolijke gezichten van meiden die erg veel zin hadden om weer even te doen waar ze zoveel plezier in hebben: dansen!

Zo lang het mooi weer blijft en de regels niet weer worden aangescherpt, gaan ze hier zeker mee door. Dansschool Nicole is hier snel op ingesprongen en heeft zich niet uit het veld laat slaan door wat er niet mag, maar gekeken naar wat wél mag! 

Mocht je geen lid zijn, maar wel graag (een keer) mee willen doen, dan mag dat ook! Voor iedereen t/m 18 jaar is het toegestaan om mee te bewegen bij deze buitentrainingen. Kijk dan even op de Facebookpagina van Dansschool Nicole of op de Instagrampagina en stuur ze een (privé)berichtje, zodat de juiste tijden en veiligheidsregels kunnen worden toegestuurd. 


Trefwoorden: buitentraining coronacrisis corona sport cultuur rtv ronde venen
Geplaatst

dinsdag 05 mei 2020 | 01.47 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 05 mei 2020 | 00.59 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-