Abcouder Feestweek 2020 afgelast

Abcoude - De 2020-editie van de Abcouder Feestweek, die dit jaar van dinsdag 25 t/m zaterdag 29 augustus zou worden gehouden, is afgelast, meldt de organisator op haar Facebookpagina.

Als gevolg van het op 21 april aangekondigde verlengde verbod op evenementen tot in elk geval 1 september a.s., kan de Feestweek niet georganiseerd worden.  Het spijt de organisatot "zeer, want dit raakt niet alleen onszelf, maar ook onze dorpsgenoten, jong en oud, ondernemers, vrijwilligers en kermisexploitanten."

Afgelopen week is met een aantal direct betrokkenen overlegd, waarbij is gesproken over de afgelasting, maar ook over de vraag wat er misschien nog wel mogelijk is, eventueel op een ander moment en waarschijnlijk binnen de beperking van de anderhalvemetersamenleving.

De conclusie was dat men afhankelijk is van het verdere verloop van de coronacrisis en dat moet worden afgewacht wat er na 1 september a.s. met de regels rondom evenementen gebeurt.

De Stichting Feestelijkheden Abcoude betreurt het zeer, maar zal zodra dat kan weer 'gaan doen waar ze goed in is: het zorgen voor verbinding met een feestelijk tintje! Ondertussen wenst ze iedereen sterkte in deze lastige tijden, waarin ogenschijnlijk “normale” dingen voorlopig niet mogelijk zijn.'

Op 21 april jl. werd al bekendgemaakt dat de Autocross Abcoude 2020 ook afgelast is. 


Trefwoorden: coronacrisis corona stichting feestelijkheden abcoude abcouder feestweek abcoude evenementen rtv ronde venen
Geplaatst

woensdag 06 mei 2020 | 01.50 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 06 mei 2020 | 01.16 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-