Nieuwe wandel- en fietsrouteboekjes te koop

De Ronde Venen - Bij de boekhandels in De Ronde Venen zijn nieuwe wandel- en fietsrouteboekjes voor De Ronde Venen te koop.

In het wandelrouteboekje ‘Benen door De Ronde Venen’ staan ruim 30 wandelroutes verzameld, variërend in lengte van 2 tot 20 kilometer. Langs (stille) watertjes, forten, dijken, door de natuurgebieden Waverhoek, Botshol en de Bovenlanden en de laaggelegen polders. De kaarten zijn overzichtelijk gerangschikt en duidelijk leesbaar. Kortom een aanrader voor iedereen die de komende tijd eens lekker de benen wil strekken.

In het fietsrouteboekje ‘Fietsen door De Ronde Venen’ staat een aantal korte en ietwat langere fietsroutes vermeld. Deze langere routes zijn eenvoudig op te splitsen in delen.

Het boekje heeft een handzaam formaat (A5). Je hebt dus geen last van een kaart die tijdens het fietsen in je gezicht waait. De fietsroutes zijn voorzien van een QR-code, enkele handige tips, rustpunten (horeca) en ze zijn ook goed te combineren met een korte wandeling uit het boekje ‘Benen door De Ronde Venen’.

Beide boekjes zijn een uitgave van Pijl 14 grafisch ontwerp en zijn verkrijgbaar bij de boekhandels in De Ronde Venen en TIP Vinkeveen voor maar € 2,50 per stuk.


Trefwoorden: benen door de ronde venen wandelrouteboekje fietsen door de ronde venen fietsrouteboekje rtv ronde venen
Geplaatst

maandag 11 mei 2020 | 16.48 uur

Laatst gewijzigd

maandag 11 mei 2020 | 15.58 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-