Live Legends uit Abcoude wint 5 Awards

Abcoude - Live Legends, de, zoals de onderneming het zelf zegt, ‘live experiences architects’ uit Abcoude heeft vijf awards in de wacht gesleept bij de 10e jubileum-editie van de prestigieuze Global Eventex Awards.

Deze internationaal toonaangevende awards staan voor fascinerende creativiteit, voortreffelijke prestaties en diensten van topkwaliteit in de wereld van live events en experience marketing. De vakkundige jury evalueerde in totaal 444 inzendingen uit 39 landen. 

Live Legends won vier keer goud en eenmaal zilver. Elk van de 5 inzendingen van Live Legends won een award: goud in de categorieën Best Agency, Set Design Supplier, Best Venue en New Venue en zilver in de categorie New Venue.

“We zijn zeer dankbaar voor het winnen van deze geweldige awards en zijn bijzonder trots op ons multidisciplinaire team. Prachtig nieuws in deze coronatijden waarin de wereldwijde evenementensector zo in zwaar weer zit. Onze laatste uitvinding LIVE@HOME laat zien dat we blijven innoveren om waardevol te blijven voor onze klanten en partners”, aldus Ad de Haan, co-founder van Live Legends.

Live Legends is naar eigen zeggen een grensverleggend bedrijf dat in 50 verschillende landen opereert. Met verschillende kennis in huis op het gebied van set, stage, lichtontwerp, videocontent tot experience architecture worden creatieve ideeën omgezet in omgevingen waarin merken met hun publiek samenkomen.

 “Storytelling en het triggeren van emoties vormt voor ons de essentie. Daarnaast zijn de combinatie van onze creatieve designs en technische knowhow kenmerkend voor Live Legends, evenals een flexibele en transparante aanpak richting onze klanten en partners. ‘What you see is what you get", zegt Daan Oomen, co-founder van Live Legends.

Kijk HIER voor een impressie van projecten van Live Legends.

Bron: eventbranche.nl Foto: Facebook Live Legends


Trefwoorden: rtv ronde venen economie eventbranche abcoude
Geplaatst

vrijdag 22 mei 2020 | 02.13 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 22 mei 2020 | 03.53 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-