Wilnis - Vanwege het coronavirus hebben veel bewoners van De Ronde Venen de afgelopen tijd hun wandelschoenen aangetrokken. Om dit wandeluitje extra leuk te maken in de aankomende
periode heeft Wilnis Klopt de ‘Kunst in de Tuin Wandeltocht’ opgezet.

Wilnis Klopt nodigt daarom Wilnissers uit om in hun voortuinen een zelf ontworpen kunstwerk te plaatsen waar wandelaars langs kunnen lopen. Vind je het leuk om iets te maken en wil je jouw creativiteit tentoonstellen? Dan is dit het moment! Alles is geoorloofd, beeldhouwen, schilderen, houten constructies, breien of haken: alles kan en mag, zolang het in de voortuin past, gedurende 4 weken kan blijven staan en de wandelaars jouw kunstwerk kunnen zien.

Winissers die interesse hebben om deel te nemen met hun kunstwerk(en) aan de ‘Kunst in de Tuin Wandeltocht’ kunnen zich aanmelden bij Wilnis Klopt via info@wilnisklopt.nl o.v.v. Kunst in de Tuin. Vergeet niet naam en adres te vermelden. Aanmelden kan tot uiterlijk 12 juni a.s.

Wilnis Klopt werkt aan behoud en verbetering van het dorp Wilnis als een veilige, vriendelijke en leefbare woon-, werk- en leefgemeenschap. De vereniging wil met de wandeltocht het bewegen in het dorp Wilnis stimuleren en daarnaast kunst toegankelijk maken voor iedereen.

Aan de hand van de aanmeldingen, worden van 20 juni t/m 18 juli wandelroutes uitgezet door Wilnis Klopt. Wandelaars kunnen tijdens hun wandeling genieten van al het creatiefs dat is gemaakt aan de hand van deze wandelroutes.

De wandelroutes van zijn vanaf 13 juni a.s. te downloaden via de website www.wilnisklopt.nl.

De wandelaars kunnen tijdens hun wandeltocht(en) ieder kunstproject beoordelen door het geven van cijfers van 1 t/m 10, en deze te melden bij Wilnis Klopt. Het kunstwerk met de meeste en hoogste cijfers wint een prijs. Bovendien maakt iedere wandelaar die de kunstwerken beoordeelt ook kans op een kleine prijs. Inzenden van de cijfers kan tot 14 juli a.s.


Trefwoorden: rtv ronde venen cultuur wilnis kunst in de tuin wandeltocht
Geplaatst

maandag 08 juni 2020 | 02.21 uur

Laatst gewijzigd

maandag 08 juni 2020 | 03.47 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-