VIOS maakt weer geluid

Mijdrecht - Wie had dat 120 jaar geleden kunnen voorspellen? Dat je net opgerichte muziekvereniging zo lang zou blijven bestaan is al niet te bedenken, maar dat ze in haar jubileumjaar volledig stil zou komen te vallen door een virus zou al helemaal geen gedachte zijn!

Toch is het de realiteit van de afgelopen paar maanden waaraan helaas niemand wat kon doen.
Geen Seizoenpresentatie, geen avondvierdaagsen en geen Taptoe Mijdrecht waarbij de vereniging zich kon laten zien. Maar ook de komende maanden nog niet, omdat alle evenementen zijn afgelast.

Wel is er heel veel doorgeschoven naar het 121ste jaar, zodat VIOS veel moet gaan repeteren om goed voor de dag te komen. Gelukkig kon er afgelopen weken weer begonnen worden met de diverse afdelingen die op de juiste afstand van elkaar op de locaties stonden.

En straks na 1 juli kan er buiten ook weer aan een show oefenen gedacht worden!

“We zijn weer in de lucht” zeggen ze bij VIOS maar en richten ze zich niet alleen op de repetities, maar kijken ze ook weer vooruit naar hun opleidingen. Bij aanvang van het nieuwe schooljaar kan VIOS ook weer beginnen met een nieuwe groep MusicKidz!

Alle basisschoolkinderen vanaf groep 3 kunnen zich bij VIOS aanmelden voor 20 gratis lessen, om muzieknoten te leren lezen en te ontdekken met welk instrument je dat zou willen spelen. Het allerleukste is natuurlijk om samen met een paar vriendjes of vriendinnetjes te komen, maar zelfs met de hele klas is mogelijk!

Kijk voor meer informatie over deze gratis lessen op www.vios-mijdrecht.nl. Neem voor vragen en/of aanmelding contact op met VIOS per e-mail via musickidz@vios-mijdrecht.nl.


Trefwoorden: jubileum vios coronamaatregelen corona vios musickidz mijdrecht cultuur rtv ronde venen
Geplaatst

maandag 29 juni 2020 | 01.02 uur

Laatst gewijzigd

maandag 29 juni 2020 | 02.17 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-