De Ronde Venen - De zomervakantie komt eraan. Zit er een vakantie dit jaar niet voor je in of ga je misschien maar even weg. In de vakantiepakketten van De Woudreus vind je inspiratie om urenlang lekker bezig zijn met en in de natuur in je buurt.

De pakketten zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Het Woudreus-Zomerpakket is gevuld met meer dan 30 Woudreus-activiteiten die je thuis of in de buurt kunt doen. In het pakket zitten opdrachtkaarten met duidelijke uitleg en handige spullen voor een aantal activiteiten.

Wat kun je allemaal doen? Maak een katapult, een parachute, een modder monster en een zonnewijzer. Kerf een stok, vilt een armband, word nat in de regen en doe een slakkenrace, en
nog veel meer. Je betaalt € 7,50 voor een zomer vol plezier.

Vind je het ook leuk om slootje te poeren en te ontdekken wat er zwemt en groeit in de sloot in jouw buurt? Leen dan het Woudreus-slootpakket. Voor een borg van € 7,50 neem je een eigen schepnet, emmer, zoekkaart en loeppotje mee. Na de zomer ziet de Woudreus het slootjespakket graag weer terug.

Beide vakantiepakketpakketten zijn voor 6 juli a.s. te reserveren bij De Woudreus op
www.dewoudreus.nl Vis niet naast het net, want op=op!

Na de zomervakantie kun je weer bij De Woudreus terecht. De Woudreus is nog gesloten voor publiek tot 1 september a.s. De medewerkers zijn nu met de woensdagmiddagvrijwilligers bezig om een coronaproof activiteitenprogramma voor het najaar voor te bereiden.

Medewerkers en vrijwilligers zijn beperkt aanwezig. Scholen kunnen nog wel terecht voor (advies over) lesmaterialen en projecten. Leerkrachten wordt gevraagd te bellen of te e-mailen voordat ze langs willen komen.

Bij De Woudreus houdt men zich zoveel mogelijk aan de actuele richtlijnen van het RIVM waarbij de gezondheid van bezoekers, vrijwilligers en medewerkers voorop staat.


Trefwoorden: rtv ronde venen natuureducatie omgevingsdienst regio utrecht odru zomerpakket slootjespakket
Geplaatst

maandag 29 juni 2020 | 15.02 uur

Laatst gewijzigd

maandag 29 juni 2020 | 16.53 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-