Werknemers nemen Assuline in Wilnis over

Wilnis - Drie werknemers van het in Wilnis gevestigde financieel adviesbureau Assuline hebben de onderneming overgenomen van de erven van oprichter Teun Feddema. Dit meldt de onderneming in een persbericht. 

2020 gaat voor Assuline de boeken in als een bijzonder jaar. Deze week tekenden drie nieuwe aandeelhouders voor de overname van dit financieel adviesbureau in Wilnis. Frederike Feddema, Edwin van Avezaath en Ronald Lucassen staan vanaf juli 2020 aan het roer van deze lokale onderneming.

Hiermee wordt recht gedaan aan de wens van de in 2019 overleden Teun Feddema en van zijn echtgenote Akke Feddema, dat Assuline zou doorgaan met hetzelfde team en vooral de persoonlijke-, betrokken partij blijft die het altijd geweest is.  Al jarenlang zijn Edwin van Avezaath, Frederike Feddema en Ronald Lucassen werkzaam bij Assuline en ze weten hierdoor alles over het reilen en zeilen van de onderneming.

Assuline bestaat bijna 30 jaar. Als sociaal betrokken en onafhankelijk adviesbureau op gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen onderscheidt het zich al die jaren door persoonlijke, vakkundige en positieve samenwerking met haar clienten. 

Uiteraard brengen de nieuwe, jonge eigenaren ook veranderingen met zich mee. Er zal een frisse wind door het bedrijf heengaan, dat klaar is voor de toekomst. 

Frederike, Edwin & Ronald voelen zich meer dan trots dat zij Assuline overnemen en ze zijn er klaar voor om de merknaam Assuline verder door te laten groeien. 


Trefwoorden: wilnis economie rtv ronde venen ronald lucassen frederike feddema edwin van avezaath akke feddema teun feddema
Geplaatst

woensdag 01 juli 2020 | 01.08 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 01 juli 2020 | 02.25 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-