Shopping Mijdrecht wordt Mijdrecht Dorp

Mijdrecht - 'Shopping Mijdrecht' heet voortaan 'Mijdrecht Dorp'. “Het is zaak dat we de winkels in het dorp beter op de kaart gaan zetten”, vertelt voorzitter van de winkeliersvereniging, Danielle van Scheppingen. “Daarom hebben we Swift Reclamebureau gevraagd naar een nieuwe en eigentijdse uitstraling die past bij ons gezellige dorp”.

Mijdrecht Dorp merkt steeds vaker dat er strijd is met de bekende internetwinkels en met bijvoorbeeld een winkelcentrum in Amstelveen. “Ten onrechte”, vervolgt Van Scheppingen. “In Mijdrecht kan het winkelend publiek rekenen op persoonlijke aandacht. En meer hulp als dat nodig is. In ons dorp kom je bekenden tegen en is er genoeg te vinden en te beleven.”.

Bij die persoonlijke aanpak en het dorpse karakter, past een dito naam vond Switch. En dus bedachten ze de naam ‘Mijdrecht Dorp’. Deze nieuwe naam dekt volgens Switch de lading en past perfect bij het gezellige dorpscentrum.

Naast de naam is er ook gewerkt aan een nieuw logo en ook is de website vernieuwd. De site wordt vooral bekeken op de telefoon en dus is de site daarvoor geoptimaliseerd. Je kunt nu nog beter en makkelijker het laatste nieuws over de winkels en eventuele activiteiten opzoeken. 

Verder wordt de nieuwe naam geïntroduceerd met een spaaractie waarmee prijzen te winnen zijn. “Stickers plakken is prijzen pakken!”, voegt mede-bestuurslid Viviënne Prins toe. “De actie is vast wel bekend van de decembermaand, waar iedereen altijd massaal aan meedoet."

Prins: "Zes weken lang maak je elke week kans op 1 van de 12 Mijdrecht Dorp-fietsen. Of win een van de vele cadeaubonnen die beschikbaar zijn gesteld door de lokale winkeliers. Genoeg redenen om ook in de zomervakantie het gezellige centrum van ‘Mijdrecht Dorp’ te bezoeken."

Kijk voor meer informatie op www.mijdrechtdorp.nl. Mijdrecht Dorp heeft ook een Facebookpagina en een Instagram-account, die overigens beide nog de naam 'Shopping Mijdrecht' voeren. 


Trefwoorden: centrum mijdrecht naamswijziging shopping mijdrecht mijdrecht economie rtv ronde venen danielle van scheppingen
Geplaatst

woensdag 15 juli 2020 | 23.59 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 16 juli 2020 | 01.28 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-