Beursvloer wordt MatchMaking Day

De Ronde Venen - Op donderdag 5 november a.s. zou voor de tiende keer een Beursvloer in De Ronde Venen worden gehouden. Door mee te doen aan de Beursvloer kunnen bedrijven iets waardevols betekenen voor lokale organisaties en daarmee hun maatschappelijke betrokkenheid tonen. Echter, het coronavirus gooide roet in het eten, waardoor het niet meer mogelijk was een fysieke Beursvloer te organiseren. 

Stichting De Rondeveense Uitdaging, die de Beursvloer normaal gesproken zou organiseren, heeft gezorgd voor een alternatief op donderdag 5 november: MatchMaking Day. In de weken voorafgaand daaraan gaat een team van hoekmannen en -vrouwen aan de slag om matches te maken die vervolgens in een uitzending op 5 november a.s. bekend worden gemaakt. Deze uitzending is online te zien én bij RTV Ronde Venen.

Heeft uw vereniging, stichting of maatschappelijke organisatie wensvragen die u graag in vervulling ziet gaan, of wilt u als ondernemer graag iets betekenen voor de samenleving? Doe dan mee aan MatchMaking Day en meld u vóór 29 oktober aan.

Aanmelden voor MatchMaking Day kan op www.derondeveenseuitdaging.nl. Hier kan ook alle informatie over MatchMakingDay worden gevonden.


Trefwoorden: matchmaking day maatschappelijk verantwoord ondernemen economie rtv ronde venen
Geplaatst

vrijdag 09 oktober 2020 | 01.51 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 09 oktober 2020 | 03.19 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-