'Zingen op straat' gaat mensen thuis opzoeken

De Ronde Venen - Al vele tientallen jaren vindt bij winkelcentrum De Lindeboom in Mijdrecht rond de feestdagen 'Zingen op Straat' plaats. Dit is een particulier initiatief van diverse christenen in De Ronde Venen. Ze zingen daar een aantal liederen dat hoort bij Kerst, Pasen of Pinksteren, delen wat uit en staan altijd open voor een gesprek over de betekenis van de feestdagen die dan voor de deur staan.

Als gevolg van het coronavirus is dat nu niet goed te organiseren, dus is voor de Kerstdagen iets anders bedacht. Om toch de betekenis van Kerst onder de aandacht te brengen, komen zij - met inachtneming van de huidige coronamaatregelen - de mensen thuis opzoeken om daar een kerstverhaal te vertellen of om een kerstlied te zingen. En daar kan natuurlijk ook een gesprekje bij. 

Mensen die eenzaam zijn en niet of nauwelijks bezoek krijgen en die het fijn vinden als iemand een mooi Kerstverhaal komt voorlezen of een mooi kerstlied komt zingen begeleid door gitaar, kunnen dat doorgeven. Zij kunnen dan contact opnemen met Agaath Visser voor het maken van een afspraak op of rondom de kerstdagen. Agaath Visser is per e-mail te bereiken via agathavisser@kpnmail.nl, of telefonisch op 06 83 61 70 60

Mensen die dit lezen en die graag willen meehelpen als verteller, zanger of begeleider, kunnen zich ook melden bij Agaath Visser. 


Trefwoorden: rtv ronde venen gemeente de ronde venen cultuur geloof religie mijdrecht kerstmis agaath visser
Geplaatst

maandag 14 december 2020 | 02.13 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 17 december 2020 | 00.58 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-