Deze week in Nieuwsronde 44 [elk heel uur]

(Van woensdag tot woensdag): ++ Jongeren willen wonen deel 2 ++ Buitenlandse verpleegkundigen voor Maria Oord ++ De S en T residentie ++ Wintertuin ++ Volkskerstzang ++ Paarse vrijdag

++  Vorige week sloegen jongeren alarm over hun woningwens. Aan de andere kant zijn er grondeigenaren die wel willen meewerken aan een oplossing.
++  Bij Maria Oord zijn sinds kort 4 buitenlandse verpleegkundigen aan de slag.  Vier Spanjaarden en een Griek zijn er al bijna helemaal thuis.

++  In maart 2021 wordt in Mijdrecht een unieke woonvorm voor zelfstandig wonen met thuiszorg geopend. De voormalige locatie van Gerardus Marjella is grondig verbouwd tot 37 zelfstandige appartementen. Wij spraken met een van de oprichters van de Steun en Toeverlaat Residentie.
++  Geen Wintertuin dit jaar in Abcoude, maar wel winterdagen . Kinderen maakten samen met docenten vlogs en dj-muziek gemaakt. Hadden ze dat wel eens eerder gedaan?

++  Ook voor de jaarlijkse Volkskerstzang zal het in 2020 anders zijn. Iedereen kan het online en via RTV Ronde Venen meemaken. De Volkskerstzang wordt op eerste en tweede kerstdag herhaald om 3 en om 9 uur.
++  Elk jaar op de 2e vrijdag in december kleuren ook de Rondeveense scholen paars. Op deze Paarse Vrijdag wordt aandacht besteed aan seksuele- en gender-diversiteit

 

Geplaatst

woensdag 16 december 2020 | 09.00 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 16 december 2020 | 11.18 uur

Auteur

Joss Siebers


-advertentie-