Deze week in Nieuwsronde 05 [elk hele uur]

(Van woensdag tot woensdag): ++ Kinderburgemeesters over coronatijd ++ De Kompastoren in de steigers ++ Raadslid in coronatijd ++ De kapper kan niet wachten ++ Op weg naar de Tweede Kamer en twee Rondeveense toppers

++ Kind zijn in coronatijd en ook nog kinderburgemeester. Het is niet niks. Gelukkig mogen ze hun ambtsketen nog een extra jaar dragen.
++ Het is een lange weg naar de ingebruikname van het rijksmonument Watertoren. Wij spraken Yourick Fokker, een van de initiatiefnemers om deze weer toegankelijk te maken.

++ Ook als je in de gemeenteraad zit is alles in deze coronatijd anders. We vragen het drie raadsleden
++ In de serie Support your locals deze week de kapper. We mogen er nog even niet naartoe, maar Joy Koning kan haast niet wachten
++ Bij het stemmen op 18 maart staan ook kandidaten uit De Ronde Venen op de lijst. In Op weg naar de Tweede Kamer vragen we naar hun drijfveren, ambitie en verwachting. Als proloog deze week Fons Luijben die een omgekeerde weg bewandelde.
++ Deze week belden burgemeester Maarten Divendal of wethouder Rein Kroon aan in Abcoude om twee Rondeveense toppers te feliciteren.

Geplaatst

woensdag 10 februari 2021 | 09.00 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 10 februari 2021 | 09.00 uur

Auteur

Joss Siebers


-advertentie-