NME organiseert komende zomer 'Wilnis aan Zee'

Wilnis - Ook deze zomer organiseert NME-centrum De Woudreus weer een natuuravontuur: ‘Wilnis aan Zee’.

Met veel lol en avontuur bereiden de kinderen zich voor op het leven in de toekomst in ‘Wilnis aan Zee’.  Door de klimaatverandering is de zee zo hoog geworden, dat Wilnis aan het strand ligt. Mensen uit de toekomst vragen of jullie dit kunnen voorkomen. Tegelijkertijd bereid je je ook voor op een leven aan de kust.

Je eigen speer pimpen, stok vechten, een vlot bouwen, strand jutten, fakkels maken, het natte-sponzenspel spelen en koken op een kampvuur. Dit zijn een paar voorbeelden van de uitdagingen tijdens het natuuravontuur deze zomer.

Na twee avontuurlijke dagen ben je toekomstproof. We starten elke dag om 10:00 uur en eindigen om 15:30 uur.  Je slaapt dus wel in je eigen bed!

'Wilnis aan Zee' wordt georganiseerd in het NME Centrum de Woudreus aan de Pieter Joostenlaan 28a in Wilnis, op 11- en 12 juli, of op 13- en 14 juli. Het natuuravontuur is bestemd voor iedereen van 6 t/m 10 jaar. Deelname kost € 25 (incl. lunch en tussendoortjes).

Aanmelden kan op www.dewoudreus.nl. Aanmelden kan tot 4 juli. Er is per tweedaagse plaats voor 20 kinderen. 

Bij vrijwel alle activiteiten in en rond NME-centrum De Woudreus helpen vrijwilligers mee. De activiteiten zouden niet door kunnen gaan zonder deze geweldige inzet van alle vrijwilligers. Is dit ook iets voor u? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op: (0297) 27 36 92 of per e-mail via nmederondevenen@odru.nl  

NME-centrum De Woudreus is elke woensdagmiddag van 13:30 tot 16:30 uur geopend (gratis toegang).


Trefwoorden: wilnis aan zee nme odru omgevingsdienst regio utrecht nme centrum woudreus wilnis ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

maandag 13 juni 2016 | 15.34 uur

Laatst gewijzigd

maandag 13 juni 2016 | 14.48 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-